31-10-2016, 09:59 PM
E moj Golube dzabe je gluvom govoriti i ...... pokazivati.Ja kada sam radio nije bilo mobilnih telefona za slikanje.Polaroid aparat je bio luksuz za ta vremena .A obicnim nisu slikali da neko razvija filmove i pravi slike.Tako da meni slike ne trebaju.Meni vise znaci dobar opis koji te vodi kao da te uhvatio za ruku nego slike znaka koji moze svako da klese i crta.I tacno u pravu si da hocu da dam i pomognem.A sto ne bih pa nije mi rodbina ostavila .Pa i meni je neko davao pisanije.E koliko su one tacne to je posebna tema.Ja po njima nista nisam uradio.A bogami nisam ni trcao svuda da ih proveravam.A i da odes na teren treba da iscepas 5 pari cipele da detaljno sve proveris.Postujem ljude koji forsiraju svoj teren i koji znaju sta i kako da nesto traze pa i da rese svoje probleme u ovim teskim vremenima.Ja na svom terenu kada odem sve se izmenilo za 20-30 godine.A kamoli da odem na tudji kjoji pre toga pojma nemam kako je izgledao.Bez iskrenih kolega i mestana tog kraja nema posla u danasnje vreme.Ko misli da moze nesto da odradi na drugi nacin nek se mane coravog posla. Pametnom dosta. drugom je dzabe govoriti. 8)