23-09-2016, 02:02 AM
Slazem se sa tobom Robin Hude od reci do reci sto si najiskrenije napisao.Posle 35g lomatanja i ovde i po Bugarskoj razmene opisa i ukoricavanja oko 15 knjiga shvatio sam da nista ne znam.Zato sam terenski to batalio.Sto ne znaci ako mi se uklopi znak i opis da ne bih otisao.Posto toga nema eto kuckam i ja na forumu.Ako imam znak nemam opis i obrnuto.Bila su druga vremena imalo se para da se luta ne mareci za kilometraze i sve sto ide uz to.Da sam za te pare zlato kupovao imao bih bar nesto.Ili da sam bar trazio monete.tada nije bilo sve ocisceno kao sada. a ne riznice i kotlice.Imao sam slucajeva gde nisam hteo da idem sa detektorom da mi pokazu znak posto nisam imao opis za to.Ili da mi je trebalo 500m da nastavim da mi pokaze covek znak,ono vrucina 35-40 stepeni kamenjar zmije i ja odustanem.Jednostavno ne da se.Kasnije dodje mi opis ljudi pomrli i sve dzabe.Ima tu necega sto se da il ne da coveku.Zelim vam svako dobro.Eto iz ove prepiske shvatio sam da pevac jeste povezan na neki nacin sa Timokom al nije logicno da se spominje Bor.Posto sam blizu Zajecara zao mi je samo sto niko nema podatak ko je taj covek i odakle je sto je uslikao pevca pored Timoka.I nelogicno mi je da taj koji ima sliku nezna ni ime onoga ko mu je dao ni odakle je.Lako bih pronasao tog coveka ili rodbinu i dosli bi do znaka.