22-09-2016, 12:43 PM
(21-09-2016, 10:37 PM)PROFESIONALNI AMATER link Piše: Brate Probus zaboravi tog pevca.Vidis da ljudi ovde znaju gde je.I sa godinom i bez godine i pored Timoka i u brdima i klesane i doradjene tako da ne vredi vise o tome pisati. Samo niko ne zna sta da odradi.Drzi se ti Mladenovog sina i zavrsices neki posao.Ako si citao njegove originale video si da neke stvari jednostavno ne mogu da se odrade ako ne znas sta tamo pise.Znaci nije to prepotentnost ako je covek izjavio da samo on moze nesto da otvori.Sve svoje zasto ima i zato.POZZZProfesionalni amater,
I bez obzira sto si se obratio PROBUSU, u mnogome se slazem sa tobom kako razmisljas i govoris. Uzalud je sto se eto kojim slucajem zna gde je petao kada se jos niko nije pojavio sa nekim bar malo opipljivijim podacima - sta dalje i kako to treba do kraja uspesno odraditi. Ja licno, a sto sam iskreno govorio, nemam podataka sta i kako dalje i tu nema lazi ili prevara, jer da znam i ima ne bih pisao ovde po forumima vec bih to odradio, jel te?
Sve se , uglavnom i oko svih drugih stvari, svodi na nekakvo nadmudrivanje, ali da se ljudi urazume i da shvate da nista ne mogu sami vec da je potrebno cisto srce i cist razum, te da se udruze u zajednickom interesu i jedne i druge strane. To ide veoma veoma tesko, jer smo takav narod postali vremenom usled ogromnih prevara medju ljudima i nepoverenja medjusobnog.
Zato i stoji tamo negde mnogo stvari koje cekaju i dalje. Zato cemo , mahom svi, umesto da uradimo nesto za nase porodice, drndati po forumima, svadjati se, dokazivati ko je koliko "jak igrac" ili sve tako neke gluposti koje nicemu nikoga nisu nigde odvele.
Ako sam vec ovde javno rekao da znam gde je taj ili takav petao, jasno je da od svih koji misle posteno i odgovorno, se neko pojavi i da kaze: Dobro eto ja imam verodostojne podatke i hajde da odradimo taj posao !
Na zalost sticem utisak (izvinjavam se onima koji mozda ipak imaju sve podatke), da svi koji imaju neke podatke o lokaciji, ili ne znaju sve do kraja ili i oni sada traze, da li od tog Vaseg Mladena ili ne znam ni ja od koga vec, verodostojne podatke.
I sve se svodi na milion klasicnih desavanja u svemu ovome, ako ima jedno onda zafali drugo a bez tog drugog je uzalud imati ovo prvo.
Napisah ovo najiskrenije i najpostenije pa ljutio se ma ko god na svu moju iskrenost i moja razmisljanja na glas.
Ja sam i ostajem otvorenog srca i saradnje po pitanju pevca, ali ako neko zaista zeli i ima cime da se ovo bar pokusa da odradi, onda neka se javi. Nisam opterecen nicime da bih odbio bilo koga ako dokaze da poseduje valjane podatke.
Nisam ja toliko bogat da bih se pravio Tosa ili da ne zelim dobro prvo sebi i svojoj porodici, naprotiv.
Ko nakon ovih mojih reci shvati sta govorim, dobro jeste ko ne , sta ja da nekima radim. Istina je ovakva, sa kojom se mislim slazes bar ti Profesionalni amateru, ako kazes da si se toliko godina potucao po ovom hobiju i sa ljudima svakojakog kova, namera i uglavnom ljudi koji misle da su prevejani a u stvari, obicni sarlatani koji samo unose zabune kod onih malobrojnih koji imaju korektne i postene namere a da nisu krajnje sebicne.
Sto neko rece, nemam vise nikakvih komentara!
Sve sto nesto vise kazem bilo bi suvisno.
Svako Vam dobro zelim i to tako zaista i mislim i osecam a ne da ovde tek napisem nesto tek da bi neko bio zadovoljan nekakvim mojim pisanjem.
Pevac ceka i neka ceka ako je tako receno. Nista se ne radi na silu i pored svacije dobre volje i nade da se u necemu uspe, a posebno u ovom hobiju.