06-08-2016, 05:58 PM
(06-08-2016, 04:43 PM)plandzija link Piše: ...ja sam rekao da postoje bar tri razloga zbog kojih zlato moze da postane smrtonosno . Ovde sam pomenuo dva ( ziva i njeno organsko jedinjenje dimetil ziva ) a ono trece nema nikakve veze sa zivom . .
Ali nemate razloga za preteranu brigu . Kao sto sam vac rekao u 99% slucajeva blago je potpuno bezbedno . Sad ako bas toliko nemate srece da nabasate na onaj 1% onda jbga .
Pozdrav Plandžija,
ja razumem da neko nije voljan da kaže gde je video određeni znak, ili pak tumačenje nekog znaka, i to je razumljivo
Dakle šta mi deluje bez opravdanja? Upravo ovo što je u vašem postu s početka želja da nas kolege, saborce, drugare u hobiju upozorite na nešto što prističe iz bogatog životnog iskustva, obrazovanja i sl.
A tiče se mogućnosti da neko u svojoj jednog dana daj Bože "sreći" naprasno nađe se u potencijalu da mu se život okonča u 6 meseci. A na kraju Vaša nedorečeno za taj recimo 1% slučajeva.
Zašto?
Ničim ne bi ste ugrozili svoje mogućnosti u hobiju podelom mišljenja o toj retkoj pojavi za koju ovde možda malo ko zna šta je.
Makar osnovne karakteristike tog TREĆEG slučja, a koji kako sami kažete nema veze sa živom i njenim jedinjenjima.
Vidite i sami koliko je situacija u raznim temama bilo kada se dijalog sveo na:
"...ja znam al neću da govorim"... nije baš pohvalno, morate priznati.
Srdačan pozdrav.