21-12-2011, 10:18 AM
(19-12-2011, 04:52 PM)sarapt link Piše: ja radim sa sipke vec odavno i to ti e osnovno nesto u celoj opremi mozda i najvaznije nesto oni lociraju mesto pa onda ide aparat sa njima odreduvam i dlabocinata i toa do santim isto taka moze se odrediti dali se izvadeni [arite
(20-12-2011, 04:56 PM)sarapt link Piše: ja radim i sa sipkama i sa metalodetektorima.to ne moze jedno bez jedno.sipke su dobre nego ovi tvoi ne gi biva nista ne hvataj nad 30 .cm. to je problem
evo gore sam ti citirao sta si napisao, i iz toga se lepo vidi da se ti u detektore razumes isto kao marica u krivog "stojka",
a ako si ozbiljan za tu nagradu ostavi broj telefona da te kontakiram i da mi kazes gde da se dodje i kad , sve ce lepo da snimamo kamerom pa da svi vide
a ja cu da bi bio fer kad ti uzmem tih 25000 da ti pruzim revans i to tako da cu ja taj isti kazan ne da zakopam u zemlju nego samo da sakrijem iza drveta u sumi i to na dvadeset metara od tebe i onda cemo da snimamo kako ces ti da ga nadjes sa rasljama /tj nikad/
jel dogovoreno