15-07-2016, 12:57 AM
(06-07-2015, 12:09 PM)Vudi Alen link Piše:Postovani forumasi,
drago mi je da vidim da posle par godina od mog teksta ovde(da su zivina isparenja uzrok smrti kopaca) sada i drugi to potvrdjuju i ozbiljnije shvataju pricu.U potrazi za resenjem kako da to neutralisem isao sam logikom da vidim kako su to trazili najveci pronalazaci(Spanci i Portugalci u Juznoj Americi) i na moje iznenadjenje resenje je bilo prosto i prirodno,a samim tim i logicno jel je priroda sve sama resila samo treba znati cikluse i sta nesto drugo podrzava i sta potire.Kasnije sam i sam probao jednu moju orginalnu ideju koja je takodje bazirana na prirodi.
Sto se tice virusa oni nemogu dugo da ostanu u spoljasnjoj sredini van nosaca tako da to odpada.Bakterije mogu kao recimo kuga ako je pod zemljom u supljoj prostoriji gde jos ima vlage,ali mnogo veci problem su gljivice koje mogu da budu prisutne u takvim prostorijama i koje mogu da udju u pluca preko disanja jel se njihove spore krecu svuda.Ali na svu srecu i za bakterije i gljivice postoje preparati koji ih neutralisu ili ciste a nisu antibiotici.
S postovanjem,
Vudi Alen
I sta je resenje? ??