21-06-2016, 07:42 PM
Druze Robin Hude sbvako ima pravo na svoje licno misljenje.E sada bda li je neki opis laznjak ili ne nije na tebi niti meni niti bilo kome da sudi o tome.
Odnosno covek je zapoceo temu za devojku sa krosnjom u ruci.
Po ovome sto imam ja a zato sam i pitao pored devojke treba da bude ralo, Petao devojka u ruci drzi krusku tri osmice jedna u drugoj uklesane.
Nikad bio tamo nisam nti znam gde je to jedino sto pise da je okolina nisa.
Ako se uklapaju oznake resenje imam za sve znake na tom mestu pa i za te tri osmice jedna u drugoj.
Rece da imas sliku toga.
Nema ljutnje nema prevare niti sam ih ja ti ili bilo ko sa ovog forima ostavio mislim na zuto a steta je ne proveriti pa onda suditi da li je nesto laznjak ili ne.
U svakom slucaju opisi su iz BGod jednog turcina iz Bakarnih knjiga.(3 i jedna je srebrna) pisane su hajduckom azbukom ali slova kao da si busio iglom tom turcinu je neki prdak bio neki aga i dosao je u posed tih knjiga.Ja knjige nemam imam prepise iz njih
Na pocetnoj strani ima tri lika V.Voivoda Dmitar Kalapcija i Pop Martin.
Pozz i srecno
Odnosno covek je zapoceo temu za devojku sa krosnjom u ruci.
Po ovome sto imam ja a zato sam i pitao pored devojke treba da bude ralo, Petao devojka u ruci drzi krusku tri osmice jedna u drugoj uklesane.
Nikad bio tamo nisam nti znam gde je to jedino sto pise da je okolina nisa.
Ako se uklapaju oznake resenje imam za sve znake na tom mestu pa i za te tri osmice jedna u drugoj.
Rece da imas sliku toga.
Nema ljutnje nema prevare niti sam ih ja ti ili bilo ko sa ovog forima ostavio mislim na zuto a steta je ne proveriti pa onda suditi da li je nesto laznjak ili ne.
U svakom slucaju opisi su iz BGod jednog turcina iz Bakarnih knjiga.(3 i jedna je srebrna) pisane su hajduckom azbukom ali slova kao da si busio iglom tom turcinu je neki prdak bio neki aga i dosao je u posed tih knjiga.Ja knjige nemam imam prepise iz njih
Na pocetnoj strani ima tri lika V.Voivoda Dmitar Kalapcija i Pop Martin.
Pozz i srecno