Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jonsko polje staticki elektricitet
Hvala i tebina odgovoru druze Managir.Ovako L antene ili Raslje traze mnogo treninga i iskustva ali znam da rade nesto doduse ja sam zardjalo gvozdje nalazio sa njima i Supljine u zemlji vezano za supljine pratio sam ih iznad zemlje i stalno bih dosao do neke otvorene rupe od Jazavca ili nebitno neke zivotinjke.Vezano za frekvenciju to mi i nije toliko strano ali imam neki uredjaj koji pored ostalog meri i frkvenciju.Nisam uspeo da izmerim nista iduci na teren.Jedino sto sam uspeo jeste da sam taj uredjaj koji je fabricki kombinovao sa jednim mojim rucni rad.Tada sam uspeo da na nekim mestima naidjem na jednosmernu struju jacine u zavisnosti negde od 3,2 volti do nekih 3,5 volti.Sta bi to moglo da bude.
Isto mogu da na tom mom uredjaju prikljucim slusalice i tada ne nekim tackama cuje se pucketanje u slusalicama veravatno zbog tog slabog napona struje.
Mislim da je Jonsko polje povezano sa Frekvencijiom i statickim elektricitetom, odnosno da sve to ide u paketu.
Koristio sam i modifikovanu verziju Zahorija koji isto nije los.Mislim da i on radi na jonskom polju, frekevenciji i statickom elektricitetu.
Trenutno sam nabavio jedan uredjaj probao sam ga dva puta na terenu( govorim o lokatorima celo vreme) daje mi dosta signala ali nisam poneo detektpor da to  i proverim.Videcu sta je u pitanju i sta u stvari locira.
Pozz

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Jonsko polje staticki elektricitet - od dekisa - 29-01-2016, 08:50 PM
Odg: Jonsko polje staticki elektricitet - od dekisa - 01-02-2016, 10:57 AM
Odg: Jonsko polje staticki elektricitet - od dekisa - 02-02-2016, 08:59 PM
Odg: Jonsko polje staticki elektricitet - od dekisa - 06-04-2016, 04:08 PM
Odg: Jonsko polje staticki elektricitet - od nugets - 03-02-2017, 09:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)