18-01-2016, 01:31 AM
(18-01-2016, 12:58 AM)Imperijanac link Piše: Jel vi mene zajebavate,trazite mi dokaz a prvo obrisete poruke...kako je moguce da neko moze da obrise tudje poruke...Sutra u toku dana ce clan foruma ponovo da mi posalje poruke pa cu da dokumentujem i videce se ko je ovde budala i lazov!!!!
Ја сам мислио да за дискусију имам озбиљног саговорника, овде поруке не нестају без трага нити се бришу. Налог ће бити трајно уклоњем зато што се тај члан неће сигурно појавити ни сутра нити било када зато што Империјалац после једне лажи и дате могућности да све то свима нама покаже овде јавно, измишља нешто друго и тако ће вероватно радити у недоглед.
Што се тиче ових измишљотина, није први пут а вероватно ни последњи.Најлакше је оптуживати некога а да се при томе нема ама баш никаквих доказа (појела маца, нестало, однели га марсовци, појео га вирус). Све ове ствари се сервирају из исте кухиње од стране групице људи који желе да имају монопол на проток информација и контролу над истим. Раније је било разних саботажа, убацивања злонамерног софтвера, хакерских напада, онемогућавенје нормалног функционисања форума. Сада је све то решено па су почели да се служе и другим средствима " ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ" .
Сматрамо да свако има права на свој избор ми смо наш направили, а нашим члановима препуштамо да сами изаберу.