16-01-2016, 10:41 PM
Postovani kolega Grota nisam razumeo dosta toga na ovom forumu ali trudim se da razumem,prvo imam mnogo poroblem a sa vasim jezikom,mada mi je zanimljiv ali dosta toga nemogu da protumacim pa onda zovem brata u Nis ili kuma u Pirot da mi prevedu sta pojedine reci znace,jedanput sam zamolio moderatora da mi to objasni a on mi odgovori da ja vredjam bracu juznjake pa me kaznio sa mesec dana da nemogu nikom da se javim i da nemnam prava komentara niti bilo sta na forumu,kao sto i ti sada naginjes voidenicu da me kazne,neznam zasto ja nikoig nevredjam i neomalovazavam,ja mislim da smo mi svi razliciti jer za neko podneblje je naka komunikacijha n orm alna a za one druge je to isto bogohulno ili uvredjujuce,valjda mi je velika mana sto neznam ko je odakle,mpa od kude je pirossi pa valjda iz pirot a ne iz subotice,odakle je apis koji se frlja po svrljiski,nije iz beograda,odakle si ti Grota pa sigurno nisi iz vojvodine po nosnji na tvom nicu bih reko da si iz Sljivadije pardon sumadije itd,ja sam lalos iz banata ali imam korene iz BVojnik znac i juzna pruga iliti ono sto juznije to tuznije,,znas Grota neko rada sa glavom i md a neko krampom i dsinamitom i jebe se njemu dali ce da ostavi neku zaOSTAVSTINU ZA BUDUCE NARASTAJE,dali i ti mislis da je to normalno ja licno mislim da takvi i treba da se hapse,to je isto kao kod pecanja ja volim taj sport i pecam maximalno sa 3 stapa ali moj komsija peca bez stapova ali koriustiu dinamit,struju,zabranjhene mreze sa kojim izlovi sve sto mrda,dali mislis da je to u redu,pa nije u redu prijatelju moj,stara,suva,miroc,kukavica,fruska goira,vrsacki breg nije ni moje ni tvoje nije ni nase te planine su nam samo poklonjene dok smo zivi i treba da ostanu za buducnost za svu decu ove drzave koja isto moraju te planine da cuvaju za neke druge generacije e zato ni ti ni ja ni oni nesmemo da razbijamo i razvaljujemoi ni planine ni brda ni groblja ni manastire i crkve,trazi trazim i ja ali kad iskopam rupu ja je i zatrpam ne lomim ne kasapim ova nam pozajmljena brda i doline,dali si ti Grota mozda cuo da je neko u Vojvoidini ili u Sumadiji dinamitom dizao u vazduh stenje i kamenje da bi dosao do nekih ostaava i riznica,da je neko kopao sa teskom mehanizacijom i rusio brda i doline nisi e vidxis ja sam licno i cuo i video na staroj i suvoj,na radanu i jastrepcu kako KRAMPUSI ruse i lome sa dinamitom ovu nam lepu srbiju osakacuju,zato te molim ko prijatelja i kolegu nemoj da dozvolis na svom terenu da nam siluju ovu nasu lepu i jedinu Srbiju a licno znam da je tvoj teren cela Srbija,Pozdrav tebi Grota PS molim te napisi nesto o mom kraju jer sam mnogo sati proveo bna forumu ali nisam nasao nista o Vrscu,sem jednog posta od Tece ali se on odn osio na Frusku goru ali hvala mu i za to.caja.A grota sto se tice dali ce me moderator sankcionisati zbog broja mog mobilnog,poa neka sankcionise to je njegov posao a mozes i Timu da pozoives na pizzu pa tamo rastumacite moje odgovore na postove kolega,caJA