16-01-2016, 06:58 PM
Nemoj "kolega" CAJO stalno nekog da prozivas da je guru ili sta vec na forumu. Bitno je da si ti u svom znanju "GURU" i da u realnom zivotu znas mnogo vise od onog sto ovde pises. Kako i sam kazes "mesecima vec citas i posmatras forum" (ja taj pristup nebih ostavio.. ali to je vec stvar urednicke politike u koju se vise ne mesam) a sada si resio da bombardujes svojim porukama forum i da pustas "probne balone" sa svojim postovima. Najverovatnije da se radi o nekom ko nije bas tako "neobaveste" ali neka ti bude.
Moj savet: NAPISI NESTO SVOJE I KONKRETNO pa ocekuj komentare u problematici kojom se bavi ovaj forum. Ovako jureci "reputaciju" neces dobiti nista osim kritika a "nevidljive delove foruma" za koje mislis da ces otkriti... sta da kazem ... budi uporan MOZDA NESTO I NADJES
Moj savet: NAPISI NESTO SVOJE I KONKRETNO pa ocekuj komentare u problematici kojom se bavi ovaj forum. Ovako jureci "reputaciju" neces dobiti nista osim kritika a "nevidljive delove foruma" za koje mislis da ces otkriti... sta da kazem ... budi uporan MOZDA NESTO I NADJES