21-12-2015, 11:10 PM
e moj pirocanac kitis se tudjim perjem znao sam ja odavno da ti imas jos uvek pocepane patike,izvini admine mene si kritikoivao a jel vidis koliko ovaj pirossi laze i sta covek radi,kakmo ovakve postove ne sankcionises i nekaznjavas,sada mi je jasno zasto se on onako naljuti kad sam rekao da je gusta suma odradjena,vidi kako procanac hoce da vara svoje kolege ali on nezna da je samo mala kuca da ovde ima pravih vukova u znanju i vestini,da ima ljudi koji su mnogo videli,mnogo procitali koji se razumeju i u arheologiju,etnologiju,istoriju,itd u mnoge druge naucne discipline i nauke a on mislim pirossi procitao naslov sa korica neke knjige i misli da moze da prodaje m... za bubrege
MODERATORSKA SEKCIJA JE NAŠLA DA OVAJ POST SADRŽI UVREDLJIVE ELEMENTE TE SE MOLE ČLAN/ovi KOJI BI BILI ISTIM EVENTUALNO ISPROVOCIRANI DA NE REAGUJU DALJIM RASPRAVAMA SA AUTOROM OVOG POSTA
MODERATORSKA SEKCIJA JE NAŠLA DA OVAJ POST SADRŽI UVREDLJIVE ELEMENTE TE SE MOLE ČLAN/ovi KOJI BI BILI ISTIM EVENTUALNO ISPROVOCIRANI DA NE REAGUJU DALJIM RASPRAVAMA SA AUTOROM OVOG POSTA