Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pomoc
Grota Gold ti si fantastican covek i mnogo sam naucio u ovom forumu od tebe,stvarno bih voleo da te upoznam i da te pozovem na kafu i rakiju ili kiselu vodu,ja nisam iz tvog kraja vec iz Vrsca na drugi kraj ove nam lepe Srbije ali mi je otac iz Zitorodje pa kad budem tamo otisao a nisam bio tamo dobrih 10 godina obavezno cu da ti se javim da odemo negde na CEMERUSU ja placam,uzivam da citam tvoje teme i postove,gledao sam i tvoj video klip ZABORAVLJENA ZEMLJA i sta da kazem fantasticno a ako ikad dolazis u moj kraj molim te da me pozoves na nula sest jedan XXXXXXXXXX ni ja nemam detektor ali sam narucio iz Kine preko sajta alibaba.com otprilike vrednost od 260 dolara pandan nasim cenama to je detektor koji ovde kosta oko 1300 evrica,samo ga jos nisam uzeo zato sto su deca na fakultetu a ja i moj hobi zadnja rupa na svirali,neljutim se takav je zivot zato dok nestigne detektor lutam po vrsackim planinama istrazujem,nalazim,citam postove po forumuma upoznajem kolege tragace,pa jednog dana krenucu i na teren sa MD pa valjda cu imati srece,imas i moju pozivnicu ako si za teren jer u Selu odakle mi je otac ima rimskih tunela i laguma ZNAM gde je ulaz jer kao dete sam se igrao u njima i sto je najlepse ulaz je ispod dedine kuce,imam i dva brata u nisu jedan je advokat a drugi bivsi sudija sada isto advokat koji su mi rekli da Kale i rimski lagumi nisu pod zastitom drzave niti su zasticeno kulturno dobro,jois kratko jer se radi na tome,ali sledecih 6 meseci moze nesmetano da se radi na tom podrucju,pozdrav Caja

Sledeći put brišem ti ceo post koji sadrži lični kontakt
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
pomoc - od boki12345 - 14-12-2015, 05:55 PM
Odg: pomoc - od grotagold - 14-12-2015, 09:47 PM
Odg: pomoc - od boki12345 - 14-12-2015, 11:29 PM
Odg: pomoc - od grotagold - 15-12-2015, 01:58 PM
Odg: pomoc - od caja - 20-12-2015, 01:35 PM
Odg: pomoc - od caja - 20-12-2015, 04:43 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)