06-12-2015, 11:27 PM
ocu pirossi imam kuma u pirotu nekada su ga zvali seik.super je covek imao je nekad i svoj kafic sada ima brod pa se vozika po jezeru,a odkud znas da imam pocepanu patiku,da znas da si u pravu,nisam odradio tu vasu gostusu vec gustu sumu,kako vi pirocanci pricate kao da sam u bugarskoj a ne u srbiji nid\sta vas verazumem,lnteresuje me dali ovi iz bugarske koji zive blizu nase granice pricaju srpski ili po bugarska kao i vi,ali onaj drugi fot\rum zakopano blado tu nema srpski ni na kaasicicu,cesto se pitam jel ovo bugarski forum,nemam nista protiv bugara ali ja zivim u srbiji a ne u bugaeskoj neznam bugarski zato ljudi pricajte na srpski i pisite na srpskom,dali neko od vas zna za neko blago u vojvodini,banatu,vrsackim planinama,lisicija glava,djakov vrh,guduricki vrh,neku ledendu o srednjevekovnoj tbdjavi na vrsackom bregu koja je zaduzbina despota djurdja brankovica itd,pozdrav svim tragacima i rudarima drecan im lov na zuto a narocit veliki pozdrav porocancima,pozzzzzzz caja iz vrsca