19-07-2015, 07:44 AM
(19-07-2015, 12:56 AM)milan link Piše: Mislite li da smo baš svi sisali vesla i da, i poreddobre volje admina da Vas pokrije, neke stvari ipak ne pašu kako bi ste Vi to želeli.
To je izrečeno radi tačnih informacija i mogućeg pogrešnog tumačenja pojedinih članova. A to da li je marsovac ili ne nije moguće 100% utvrditi, samim time mogao bi da bude a i ne mora sada "networking" omogućava bezbroj mogućnosti za menjanje IP Adresa....
(19-07-2015, 12:56 AM)milan link Piše: Očigledno je da, ko god da išta protivureči nekoj od "elita" ovog foruma, svi mi dobijemo po prstima od samog admina na intervenciju takve "elite". To je postalo većini članova jasno , pa se zato uzdržavaju od bilo kakvih komentara , ili ne daj Bože da izleti nešto poput moga linka ka nekakvom tumulu i Engleskoj, Mexiku ili Venecueli, što se desilo sada samnom, kreće drvlje i kamneje na takvog člana.
Što se tiče "elite" poprilično je neumesno to što se komentariše kod mene na forumu, ja bih Vam savetovao da se više fokusirate na svoj forum i sopstvenu "elitu". Meni je poprilično jasno šta se trenutmo dešava a nekima će se vremenom sve samo kazati
Svako dobro Vam želim!