26-10-2011, 10:47 PM
Drago mije pope da si bolje i nadam se da ces ozdraviti sto pre.Mene i dalje zeza ruka tako da sto se tice planinarenja za sada od toga nema nista ,i da se sapletem na cup ne bi mogao sam da ga ponesem morao bi da pozovem u pomoc tebe i apisa a sto se tice krusarca nesto mi je alergican na bunare i zemljane radove morao bi prvo da vidi Svrliska brda i vrh zeleni kada tamo vidi sta je sve prekopano proci ce ga lupanje srca i alergija od tudjih bunara. Krusarac prijatelju posao je posao al cef je cef.Sto bi Matija Beckovic rekao ''plasi se ovna plasi se ...na a kad ces ziveti.Sve dok ne ugrozavamo i ne varamo jedni druge a i sluzimo i postujemo drzavu nije greh ispostovati i sebe i zelju za avanturom. Da nije tako o cemu bi pricali kada ostarimo . Tada nebi mogli da pricamo jedni drugima price o tome kako gore pare, o izmaglici koja luta selom i okolnim brdima i dolinama ponekad jurena od hrabrih kerova kojima je dovoljan pogled gazde pa da tu nepoznatu svetlost stignu i udave. price o cuvarima rimskih grobnica o hrabrim i vernim ratnicima koji su i dalje u sluzbi svojih gospodara ......... Onepoznatoj svetlosti koja veseli nase snajke a i Apisa sa sve kotal na glavu . Sigurno ga je stavio da sakrije oci jer iz njih izbija svetlost kao na macora he he he he.Cuvam za tebe pope specijalnu rakiju staru tridesetak godina.Dok sam pijuckao probao sam i to dobro sam probao razne belosvetske rakije ali kao nase brale nema...Jednom prilikom sam boravio u Londonu i poneo sam ovu moju domacu mucenicu da se nadje.Probali su je i moji drugari tamo a veruj mi bilo ih je sa svih strana ove zemaljske kugle , kakav civas sa sve regal i otoman Dzek D. Jim Bim i ostali destilati nema bolje od nase domace ljute samo da je dobro pecena i da je prirodna.Lepo rece Apis dok je nase ljute bice i nepoznate svetlosti a i snajke ce uz nas biti vesele....Zdrav mi i veseo bio pope i
ISKRENO POSTENO I SAMO POPE OPUSTENO.!!!!!!
ISKRENO POSTENO I SAMO POPE OPUSTENO.!!!!!!