23-12-2014, 04:39 PM
drugari moji,mnogo je odradjeno i odneto a mesta i znaci ostali i zato mi ceo zivot mucimo muku,sve nadjemo i mesto i znaci ali pare nigde.pa zar mislite da koliko je vremena proslo od kada je ostavljeno...niko nije mislio na to bogatstvo, niti sklopio plan da se vrati i to odnese,pa jeste,zato danas kome se posreci da nadje ostavu on je stvarno srecan.
koliko prica smo culi u stilu:beose neki nepoznati ljudi i trazise to i to mesto i sutradan prolaznici vide samo rupu i poneki dukat ako su ostavili...
znaci budimo ubedjeni svako ko je mogao da se vrati,vratio se je SIGURNO!
a to nesto malo sto je ostalo,ili je vlasnik poginuo ili se nesto drugo dogodilo ili neka podvala,to cemo pokusati da nadjemo mi,mada je tesko,vrlo tesko.
ali necemo odustati,to nam je hobi,uslo nam pod kozu i nadamo se da cemo jednog dana iskopati nesto vredno ako ne nista,
nismo ni prvi ni poslednji koji su trazili i trazeci proveli ceo svoj zivot i na kraju nista,neki sitnis
ali bitno je ucestvovati
koliko prica smo culi u stilu:beose neki nepoznati ljudi i trazise to i to mesto i sutradan prolaznici vide samo rupu i poneki dukat ako su ostavili...
znaci budimo ubedjeni svako ko je mogao da se vrati,vratio se je SIGURNO!
a to nesto malo sto je ostalo,ili je vlasnik poginuo ili se nesto drugo dogodilo ili neka podvala,to cemo pokusati da nadjemo mi,mada je tesko,vrlo tesko.
ali necemo odustati,to nam je hobi,uslo nam pod kozu i nadamo se da cemo jednog dana iskopati nesto vredno ako ne nista,
nismo ni prvi ni poslednji koji su trazili i trazeci proveli ceo svoj zivot i na kraju nista,neki sitnis
ali bitno je ucestvovati