18-10-2011, 02:51 PM
Ma kakvo persiranje, mi smo ovde svi isti. ZnašKrušarac, kad čovek ima sreće pamet mu je suvišna kategorija! Bilo davno,Titovo vreme,imali dobra obaveštenja i još bolji dokumanat. Ostalo je sve lako. Pa pravo da ti kažem, kad je budak udario i razbio glinenu posudu, svi smo bili u nekom transu. Između neverice i jave. Ja sam se bar treso od ozbuđenja,priznajem.kako li smo došli do kuće jednog od nas i ne pamtim,pravo da ti kažem.Kako je bila veća količina svega i svačega unutra, razdelili smo sve ko braća.Pri tome ne mereći ništa u gram. Nakon nepunih nedelju dana ohladismo i još jedno mesto. E, sad je sasvim drugačija priča bila. Bez nervoze i onog prvog ubitačnog uzbuđenja. Hladno kao profesionalci ;DKako smo znali da smo pod prismotrom već nekoliko godina od tadašnje vlasti, dogovorili smo se da iz momenta zbrišemo preko grane-kud koji. I svi smo ispoštovali ovaj dogovor. Za nepunu nedelju smo,neko pre neko za par dana, napustili Yugu. Hvala bogu, bila drugačija vremena i ondašnji pasoš je vredeo gde god da si se pojavio. Svako se od nas skrasio po belom svetu i do današnjih dana (bar mi koji smo još u životu) se poštujemo. Naše porodice se poštuju,što mi je izuzetno drago. Verovatno zbog svega ovoga i ovaj naš "patak" ima auforiju prema nama!? Poljubio bar dva prazna mesta.Alšta ću mu ja.... sreća se ne daje ili uzima. Mislim da sam ti odgovorio i više na tvoja pitanja Krušarac? Ne stidim se jer od nikog nisam ukrao ili nekoga prevario, jednostavno-desilo se!