15-10-2011, 12:05 PM
(15-10-2011, 11:44 AM)Krusarac link Piše: Prijatelju ne obracaj paznju na ovog Baneta on da je normalan nebi lezao u zabelu pet godina,tamo mu sve isprali mozak.I ovi ostali sve to ista banda.
Znaci to je u principu namenjeno za vece stvari jel tako?Jel se desi nekad nesto sitnije da se nadje?
I molim te kazi mi jel imaju te raslje neko ime neku marku,gde si ih kupio u Nemacku?
odma da se razumemo, to u zabeli je bio jedan veliki nesporazum,
prakticno nevin covek toliko vremena da provede tamo pa to nije u redu, majke mi...
inace te raslje koliko sam saznao nisu predvidjene za manje predmete, znaci nista ispod 15-20 kg zlata nece ti prepoznati kao pozitivnu metu,
zato uzimaj samo raslje koje imaju mali kontejnercic u koji se stavlja predmet od materijala koji trazis, najcesce su to dukati ili nakit,
mada neki traze i naftu sa tim rasljama
moze da se desi da u pocetku dok ne upoznas raslje malo vise kopas ,
al to je svejedno dobro za kondiciju i zdravlje, tako da te raslje postaju multifunkcionalne jer sluze kao terapeutsko pomagalo u zdravstvu.
masa psihijatara i psihologa u svetu raslje danas predlazu kao ultimativno i alternativno sredstvo za lecenje nekih psihosomatskih oboljenja,
a zna se da zdravlje nema cenu, zato su te nove raslje malo skuplje od normalnih metal detektora...