14-10-2011, 01:25 PM
Kada je zlato u pitanju samo mali broj ljudi ostane zdrave pameti.Mnogima pukne licna u glavi mnogo pre nego sto nadje i zardjali ekser a kamoli zlatnik.Razlog za to moze biti i loptasta munja .oganj ili bilo sta drugo.Za to covek mora biti uman i razuman. Ovaj forum nije nikakva druzina koja je vezana ni rodbinski a ni ugovorom.Zamisljena je da se razmene informacije a sve u cilju brzeg resavanja ovih nasih rebusa .Ja sam izabrao da kroz salu ukazem na neke stvari koje po meni nisu u redu a to je da se uzme sve a da se neda ama bas nista.Time sam vodio racuna da ne uvredim nikoga a da ISTOG vratim na pravi put gde mu je i mesto.Jer ako mu smeta sala oko sitnica sta ce tek pokusati da uradi na pravom mestu pre za vreme i posle pronalaska trazenog? A zdrav domaci humor nece skoditi nikome a i dobro dodje da se bar na trenutak iz glave izbace martin i njegovo blago. Retki su na forumu oni koji sami za svoju dusu rade.Koliko mogu da vidim u pitanju su dobro organizovane druzine sto i nije lose bar nama obicnim Svrljizanima mogu dati priliku da nesto od njih i naucimo.Za dobar deo njih sam pregledajuci postove i njihovo reagovanje i shvatio ko za koga radi ,neka radi ali ljudski drugacije nemoze .Forum nemoze niko da ugrozi dok ima ijednog Svrlizanina ovde! Zdrav mi bio Plandzija!