20-10-2014, 11:57 PM
Nije to zvecara i ne nalazi se izmedju kosmovca i vete . Pecina koja minirana je hajducka bolnica i nalazi se ispod divne gorice. Konacno sam pre par meseci dobio i pismo koje je, sada vec pokojni starac Sv... pametno precrtao u prirodnoj velicini tako sto je pre xx godina poneo dzak od stocnog brasna, rasklopio ga , prislonio na srenu i lepo grafitnom olovkom verno preslikao.
Veliko hvala njemu jer je bar nesto uspeo da sacuva od divljaka.
imam negde slike cele te pecine i cim ih pronadjem podelicu ih ovde.
Inace na suvoj planini ima sigurno stotinak pecina i mislim da sam u veci deo njih bio pa bez tacnijeg opisa same pecine tesko je reci koja je ta koju ti trazis.
Ukoliko je i bilo nekog znaka pored nje zaboravi ga jer tom planinom dugi niz godina idu tragaci kojima je glavni alat cekic i dinamit a glave im sluze samo da im nebi padala kisa u stomak !!
Veliko hvala njemu jer je bar nesto uspeo da sacuva od divljaka.
imam negde slike cele te pecine i cim ih pronadjem podelicu ih ovde.
Inace na suvoj planini ima sigurno stotinak pecina i mislim da sam u veci deo njih bio pa bez tacnijeg opisa same pecine tesko je reci koja je ta koju ti trazis.
Ukoliko je i bilo nekog znaka pored nje zaboravi ga jer tom planinom dugi niz godina idu tragaci kojima je glavni alat cekic i dinamit a glave im sluze samo da im nebi padala kisa u stomak !!