06-10-2011, 01:30 AM
Danas sam morao na teren nesto ranije pa evo da odgovorim pop martinu ostao sam mu duzan odgovor.Vidim da se u medju vremenu razvio i smisao za humor sto je pozitivno.Oni koji koriste opremu znaju zasto je to odelo dobro narocito kada su u pitanju rimske grobnice i sve vezano za njih.Samo neoprezni to jest neinteligentni i naviglavine sa golom z.....om skacu u crno trnje i unapred se nadaju da izadju neogrebani. Ko se cuva i bog ga cuva.O merama zastite imaju puno toga ovde da procitaju pa ako im treba bar imaju gde da se informisu.Pop Martina je nesto drugo interesovalo i sto se toga tice u pravu je d a sto sam rekao Djordju[a tako se zove i moj rodjeni brat] o zastiti za mene nije dovoljno.Za razliku od mnogih sa ovog foruma ja jesam sujeveran i jedan od clanova moje ekipe je zaduzen za sve radnje koje trebaju da se obave i pre samog polaska na teren ,oko mesta gde treba da se kopa kao i za vreme kopanja a i posle toga.Mene nije sramota da to kazem a i ponosan sam sto neke od tih divnih ljudi imam za svoje prijatelje.O tome sam pope ovde i pisao.Uostalom imate i vi u Zajecaru coveka koji vam oko toga moze puno pomoci iskreno se nadam da je zdrav i ziv.Ion nemora na teren [kao jos par njih] da bi resio rebus a verujem da pop zna o kome je rec dovoljno mu je samo odneti malo z...e sa terena.Takvih ima hvala bogu jos nekoliko.O cuvarima rimskih grobnica cemo drugom prilikom kada za to dodje vreme.Pope trazio si kratak odgovor dobio si malo detaljniji ako jos nesto ima nejasno pitaj slobodno osim imena ljudi i zena gore pomenutih.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO SAMO OPUSTENO.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO SAMO OPUSTENO.