18-09-2014, 01:15 AM
(18-09-2014, 12:02 AM)grants link Piše: Nisam poceo ja ovu temu..i nisam poceo sa eee moj itd... lepo sam rekao da sam imao od koga da ucim...Sto se tice "naucnika" o kojima pises zasto oni ne objasne tunele stare 7000 godina koji se nalaze sirom ZEMLJE...A sahranjivanje iz doba Tribala,Ilira,Tracana,kelta...Vlaha da naziv vlah je naziv za starosedeoce ali ti to koliko vidim znas....Nije mi namera bila da se mesam ....a i ne zelim...dovoljno sam video a imam i koga da pitam...
pozdrav
Uputio sam izvinjenje,javno,jer vidim da nisam uspeo,"blazim oblikom cinizma",da isprovociram tvoj odgovor na pitanje....kojih 12 nacina sahranjivanja? Ja sam POKUSAO,da okvirno,u nekim,kratkim crtama,opisem samo deo,jedne kompleksne teme,zvane Tumulus,bez da se upustam u detaljisanje koje bi oduzelo previse prostora i moglo bi,ako bi se pisalo detaljno,da postane,suvoparno za citanje. Zato me je zaintrigiralo tvoje pisanje,o" 12 nacina",sahranjivanja u tim tumulusima.Ali,ok...posto si napisao da ti je KOSAC objasnio sta i kako....slazem se sa tobom,neka ostane nedoreceno. Mozda je bolje.