Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MEĐUNARODNI „SABOR FORUMAŠA – ZAKOPANOBLAGO STOL 2014“
#21
KAKO DOĆI DO PLANINE STOL ?

-Prilažemo Vam prilagođene karte sa ucrtanom maršutom putovanja iz mogućih pravaca dolaska. U Svakom slučaju, početna destinacija Vam je dolazak u grad Bor.

Iz grada Bora pravem prema selu Velikom Krivelju te iz centra sela Veliki Krivelj pravcem puta prema Gornjanu. Prilaz planini Stol, je na ovom putu Krivelj-Gornjane, vidno obeležen na samom prevoju“ CEPE“, gde se račva put pravcima Gornjane i Bučje!

- Napominjemo da makadamski put od podnožja planine Stol do planinarskog doma, zbog zadnjih obilnih kiša u izuzetno lošem stanju, tako da je običnim putničkim vozilima skoro nemoguć pristup. Zasigurno da do same lokacije doma možete jedino i najsigurnije doći terenskim vozilima.
- U tom smilsu smo, u saradnji sa članovima Lovačkog društa „Sloga“ Krivelj,organizovali besplatan transport terenskim vozilima svim zainteresovanim učesnicima, sa podnožja planine Stol, gde bi ste ostavili svoja vozila, a biti izvezeni do planinarskog doma.

Vozila za transport ljudstva će biti vidno obeležena zastavicama sa oznakama Sabora!

Vozila će dežurati na samoj lokaciji u podnožju planine a koja će se urediti za parkiranje Vaših vozila, u petak u popodnevnim satima kao i u subotu u jutarnjim satima (do 9,00h). Svako ko želi od parkirališta do doma stići pešice, mora računati na brdsko pešačenje u dužini od oko 2- 2,5 km.

Veoma bi bilo poželjno da prilikom prijave gospodinu Mladenoviću, sugerišete da li Vam je potreban prevoz do planinarskog doma, kako bi smo imali uvid koliko da terenskih vozila angažujemo!

[Slika: 2d7sxgy.jpg]

[Slika: 2n1gt1k.jpg]Kompletan organizacioni plan Sabora možete preuzeti takođe:

- u PDF formatu preko linka : http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1402272348

- ili u Wordu (ko ima word 2010) preko downloud linka : http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1402272494



Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Poruke U Ovoj Temi
Odg: MEĐUNARODNI „SABOR FORUMAŠA – ZAKOPANOBLAGO STOL 2014“ - od milan - 22-07-2014, 10:47 PM

Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 10 Gost(a)