13-07-2014, 01:21 AM
(12-07-2014, 10:00 PM)GROTAGOLD link Piše:
[b]Pa "kolega" , danas sve moze da se "posmatra" ako ne izbliza ono moze i sa odstojanja. 8)
Vidim ja pre neki dan na kraku lu jordan polegla trava...lezao neko i nesto gledao. 8) E sad sta je taj neko radio neznam...mozda se samozadovoljavao (njegovo pravo) ali de bre bas na javnom mestu...TO JE KAZNJIVO / MOZE DA NAHEBE AKO GA NEKO VIDI I PRIJAVI ali ako nema telefon pri ruci (ili bezbednosnu radio stanicu) onda moze da radi i motka ... zarad mira u prirodi....I ETO NAGRADE !!! 8)
Uh bre ljudi, hajde da ja Ilija Čvorović, koji ne razume baš zašto negde "polegne trava", da oko ove špijunaže kažem po koju. Samo totalno lud čovek, danas može da nešto napravi a da se to ne sazna. Dal bio sa jedne ili druge strane drveta, šuma je od uvek imala oči, ali isto tako u toj šumi ima uvek i neka podebela bukova grana. Pomalo čvornovata ali uvek efikasna za trešenje buva.
Šuma je to pa kom opanci, kom obojci. Danas neko dobije opanke, ali neko sutra obojce. Život je to drugari i što reče moj pokojni kum - "dug nije vrljika da istruli!"
Što se tiče ovog našeg Sabora, ne mora neko da lomi noge ban badava i da sa nekom drugom namerom dolazi na njega ako mu nije prevasodno na umu lepo druženje među ljudima, dobra klopa, muzika i razonoda. Pošto su se najavile najmanje dve televizijske ekipe, koje će da otprate ceo Sabor, nema potreba da se bar ovde mrsi bespotrebno trava po okolnim šumama, osim ako neka snaška ne bude zainteresovana za "tajna iskopavanja" !? ;D Takvi mogu slobodno da za neki dan sednu uz njihhov TV pa da sve lepo iz "prikrajka " posmatraju i snimaju.
Krivo se često puta shvate neke stvari,od komarca prave magarca, a eto kako to izleda u dobrom primeru :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VMCxy4iQN3M[/youtube]