Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OPASNOSTI KOD ISKOPAVANJA I ULAZA U ZATVORENE PROSTORIJE
Poštovani,
bez ikakve namere da bilo koga na bilo koji način vređam, omalovažam ili slično, ovaj post sam postavio isključivo radi nekih osnovnih stvari, prvenstveno imajući u vidu malu pomoć tragačima koji nisu sa puno iskustva ili im je jednostvano intresantno da nešto pročitaju ili nauče.
Sve što je napisano je isključivo iz mog ličnog iskustva, školovan sam, obučen sam i terenski sam prošao dovoljno da mogu neke svoje utiske i zapažanja izneti na ovakvom tipu sajta-foruma.
Posle28 godina iskustva u oblasti arheologije, statičke i terenske procene vrednosti arheološkog nalazišta i artefakta, procene bezbednosti nalazišta, bezbednosti ljudi, rada za muzej koji se nalazi u inostranstvu, od toga najmanje 20 godina terenskog rada, preko 3000 dana terena i to ne varijanta gde se izađe vikendom sa metal detektorom na polje ili slično i traže se kovanice ili fibule, već ozbiljna istraživanja i iskopavanja arheoloških nalazišta koji se rade za državne institucije, muzeje, galerije ili slično, mislio sam da mogu neko moje skromno i elementarno znanje podeliti sa članovima ovog sajta.
Očigledno sam pogrešio i nekima smeta to, tako da se izvinjavam na mojoj greški, jednostavno sam mislio da je ovaj forum namenjen razmeni iskustva i pomoći između članova koji se bave ovim poslom ili hobijem a ne neumesnim komentarima i sličnim stvarima koji se javljaju po mom skromnom mišljenju bez ikakvog povoda ili razloga.
Vrlo pažljivo čitam postove članova, ne upuštam se u komentare i svoje mišljenje i neko osnovno znanje zadržavam za sebe, osim kad sam nekoliko puta samo probao da posavetujem nekog ko je konkretno tražio pomoć na određeno pitanje, tako da nisam uopšte shvatio zašto nekome smeta objavljivanje ovakvih postova, niti sam bilo koga ugrozio po pitanju „ njegovog terena“, niti sam probao da osporim bilo čije znanje ili iskustvo, niti sam želeo da osobe koje pate od kompleksa niže vrednosti na bilo koji način izazovem.
Definitivno sam pogrešno procenio svrhu ovakvog foruma i postovao nešto što očigledno ne treba.
Izvinjavam se još jednom na svojoj greški.
Pozdrav i svako dobro
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
OPASNOSTI KOD ISKOPAVANJA I ULAZA U ZATVORENE PROSTORIJE - od jeremaja011 - 11-07-2014, 11:05 AM
Odg: OPASNOSTI KOD ISKOPAVANJA I ULAZA U ZATVORENE PROSTORIJE - od dikilikontakti - 11-07-2014, 08:34 PM
Odg: OPASNOSTI KOD ISKOPAVANJA I ULAZA U ZATVORENE PROSTORIJE - od jeremaja011 - 12-07-2014, 04:03 PM
Odg: OPASNOSTI KOD ISKOPAVANJA I ULAZA U ZATVORENE PROSTORIJE - od padobranac62 - 08-08-2014, 06:11 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 16 Gost(a)