22-06-2014, 02:59 PM
- Ne sum go odrabotil deka ne mi na pat bugarija a i rizik mi e tamu nemam logistika i luge po bugarija so kogo da idam do tamu i sega nemam ni met detekt ! Macka vreka magla -ne macka, magla sto treba jas da vi go dadam da idete proverite pa ako ima poposle vie pola ke mi dadete deka bilo tocno A? - sve na Zimi Majka - A e shio mi ga je na Djura ! E mnogu ste pametni gledam sve pametnjakovici ccc beter ajduti derikozi ste I od tie sto gi stavile tamu parite po ostavite po planinine bog da cuva !A dali se fals ili ne toj fake I selja romjanin neka poveli i proveri vo Mkd slobodno na uvid na lice Mesto ama ako e tocen da mi dade odma 2000 evra moze li taka ! Coek ke vi prijde naj posteno so ponuda od sto ste ste poveketo tamu sve koj od kojega - moj do mojega ! - koj kogo lke izebe poveke veke ni na sebe si ne si veruvate i gledate da iskotistite sve za djabe sto sakate da vi go dadam planot na zimi majka ili kako humanitarna pomosh za poplavite vo srbija- od Makedonija so kutija Lokum i Milka cokol plus od gore vo humanitaren paket so masna crvena -toa li sakate ! ?
- Eee koga vi prakavme do skoro pari i pomosh I poise od cela eu po srb braca Maked sme ili bevme !? - a koga covek ke ponudi fer ponuda i za nego da ima nesto da kasne od kolaceto odma se menuva pesnata odma sme vi dusmani -fake plan -drn drn - daj go za dabe aj da go izdupime Makedonecon da mu go zememe lebot od usta ma neka umre Mkd - ko volci ste - drn drn 20 god oslobod mkd ee taka li I ajd kletva anatema cccc e neka mi recat pak na tv da pratam humanit paket samo - za kaj vas za nesto - ke go dobiete sjutra !... ?! E fala vi mnogu za skoloto braca srbi fala vi I da si znaeme so kakvi vsusnost braca i bratucedi si imame rabota nie od Mkd !Ne mi se veruva sto pisuvate i na postenje kolku me izvredjavte - boze gospode so kakvi stvorovi si imam rabota ovde Jas !
- Eee koga vi prakavme do skoro pari i pomosh I poise od cela eu po srb braca Maked sme ili bevme !? - a koga covek ke ponudi fer ponuda i za nego da ima nesto da kasne od kolaceto odma se menuva pesnata odma sme vi dusmani -fake plan -drn drn - daj go za dabe aj da go izdupime Makedonecon da mu go zememe lebot od usta ma neka umre Mkd - ko volci ste - drn drn 20 god oslobod mkd ee taka li I ajd kletva anatema cccc e neka mi recat pak na tv da pratam humanit paket samo - za kaj vas za nesto - ke go dobiete sjutra !... ?! E fala vi mnogu za skoloto braca srbi fala vi I da si znaeme so kakvi vsusnost braca i bratucedi si imame rabota nie od Mkd !Ne mi se veruva sto pisuvate i na postenje kolku me izvredjavte - boze gospode so kakvi stvorovi si imam rabota ovde Jas !