15-06-2014, 03:02 AM
(15-06-2014, 01:04 AM)Trifun link Piše: Moj prijatelj ima pristup i on tvrdi da nije,ali je upadao na forum na moj profil u pocetku,tako da verujem da ti on poslao......ajde nebudi na kraj srca...sve je OK nisam ja zlopamtilo i veruj mi da se trudim da se iskobeljas iz tog blata u kome si se trenutno nasao pravdajuci se i pokusavajuci da se iz njega iscupas a da pri tom ostanes cista obraza. Moje cudjenje na pocetku je bilo bas vezano za tvoje "strahove" koje svojim potezima i nisi uspeo da prikrijes pa se stvorila gungula oko svega nizasta. Nesporim ja tvoj "IQ" kada ga vec spominjes i znaj da bez njegovog zavidnog kolicnika u ovom nasem hobiju uspeh nije bas zagarantovan (na stranu sreca i slucajnost...ili pak volja onih koji na nevidljivi nacin upravljaju svima nama skupa) ali veruj mi da isti taj "IQ" procenjuju i oni koji bi da nosioca manje vrednosti i te kako voleli ,zeleli i hteli da zloupotrebe u svoje ciljeve a koji nisu bas dobronamerni. Tako da ubuduce a racunajuci na tvoju mladost (kako sam kazes 24 g) poslusaj malo iskusnije od sebe i NEMOJ DA ISTICES PREVISE SVOJU INTELIGENCIJU da te nebi ozbiljno shvatili pa to zloupotrebili.
ISPOD TUTE TRISTA ĆUTE , ISPOD MIRE TRISTA GVIRE ! 8) Nadam se da me razumes.