14-06-2014, 02:05 PM
Vidim tema otvorena a ja glavni u njoj !!! Bas interesantno Javno se proziva moja malenkost da znam nesto sto netreba da znam ! I ZAMISLITE...SADA SU SVI UBEDJENI DA ZAISTA ZNAM TO STO NESMEM DA ZNAM : A ja se samo pitam: A STA JA TO ZNAM STO NESMEM DA ZNAM? ? ? ??? Tvoje ime i prezime? NA OSNOVU CEGA TVRDIS DA ZNAM TVOJE IME I PREZIME ? NA OSNOVU CEGA TVRDIS DA ZNAM TVOJ BROJ TELEFONA ? I NA OSNOVU CEGA TVRDIS DA TE IZMEDJU OSTALOG UZNEMIRAVAM PREKO SAKRIVENOG BROJA? Cak si me "ugurao" u onih 90% sumnjivih koji jedva cekaju da pokradu veoma bitne informacije (verovatno se odnosi na one koje ti plasiras na forumu....ZNACI TVOJE INFORMACIJE I TAJNE KOJE POSEDUJES ! ) , a onda cu u nekoj ad-hok akciji da ocistim zaostavstinu predaka tebi namenjenu da bih lagodno ziveo do kraja zivota ;D 8)
Da nebih predaleko i presiroko nastavio da odgovaram na ove tvoje optuzbe zamolio bih te da najpre odgovoris javno na ova moja gore pomenuta pitanja koja sam postavio i jasnoj i citljivoj formi da nebude zabune , a onda cu mozda da nastavim diskusiju na ovu tvoju otvorenu temu "Pitanje za Grotu !"
Da nebih predaleko i presiroko nastavio da odgovaram na ove tvoje optuzbe zamolio bih te da najpre odgovoris javno na ova moja gore pomenuta pitanja koja sam postavio i jasnoj i citljivoj formi da nebude zabune , a onda cu mozda da nastavim diskusiju na ovu tvoju otvorenu temu "Pitanje za Grotu !"