05-09-2011, 12:00 AM
(04-09-2011, 02:05 AM)Vudi Alen link Piše: Uvazeni Milane,Poštovanje Vudi,
odgovor je ne ,nebih prodao.Ti ljudi su prodali po meni taj plac zato sto vise nisu mogli da uzimaju tzv.slobodne pare.Sve sto su mogli oni su kroz par generacija izvukli,a ostalo je ono glavno sto nije tako laku izvuci dok se nerese zagonetke.Jedan deda sa strane je cak dovodio druge da ulaze dole iz iznose jel se plasio nadalje da ulazi sam,pa sam tako cuo da su neki i ostali dole.
V.
Detalje koje spominješ, zaista neznam i nisam sa njima upoznat. Može biti i da je sve tako, ali se nameće jedno logično pitanje: Zašto bi neko prodao neki plac, ako u svemu ovome ima istine-šta se nalazi na ovom placu, a stari vlasnici su to znali ???? Kao što i ti reče, ni ja ga NE BIH PRODAVAO ! Sama prodaja od strane starijih vlasnika nameće jednu logiku: Nekome su debelo naplatili taj plac a da pravo mesto i nije na tom delu placa već u nekom drugom placu u okolini ovoga!!!! Ko je u svemu ovome prevaren ili ne - sasvim nebitno i njihova je interna stvar da o tome donosimo svoje zaključke, ali neka razumna logika mora postojati ! Zar ne Vudi ?????? Naravno sve su ovo neka naša razmišljanja i ništa drugo," posle poraza-svi su generali"!