Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GROTAGOLD [24|Feb 11:53 PM]:A KAKO MISLIS DA JEDES...CUTKE
    DRAGI MOJ PRIJATELJU Dr. MARSOVAC !

Ako bih sada mnogo pisao bojim se da nebih bio shvaćen a ako pak napišem jedno suvoparno "JAVNO SE IZVINJAVAM ZA SVAKU MOJU NEPROMIŠLJENU I NEPRIMERENU REČ TEBI UPUĆENU" , verovatno bi i to bilo shvaćeno da pišem u rukavicama. Šta onda reći posle svega a da istina na nebu bude vidljiva i razumljiva svima na zemlji ?!
  U životu sam imao i previše slučajnih poznanstava koja nikada nisu bila tipa druženja po kafanama (o njima nemislim ništa loše) a koja su u sebi nosila onu iskru nečije nebeske namere , samo Bogu shvatljive a da se pritom neretko nikada nismo oči u oči sreli , već je to imalo neku svoju draž i snagu samo nama i Bogu razumljivu.
  "NA POČETKU BEŠE REČ..." Tako stoji u Bibliji .. i bi tako ... i od toga sve posta. REČ JE POČETAK I KRAJ I SNAGA NEZAMISLIVA STOJI U NJOJ. I KADA STVARA I KADA RUŠI VIDI SE SILINA NJENA....i treba smerom i srazlogom zboriti da se ne pokrene ta njena nezamisliva energija koju sa sobom ima.
  A kada se pogrešno nešto kaže ili pak pogrešno shvati i protumači , neumitno vodi u pogibelj koju niko od nas neželi ili bar mi koji smo iole razumna bića od Boga stvorena čista i bezgrešna u času rođenja (sa grehom roditelja naših) Bogu odlazimo i vraćamo se na kraju svog zemaljskog života puni greha do bola sa nadom da će nam Bog grehe naše oprostiti. A da taj tovar bude što manji na plećima našim Gospod Bog nam je dao da za života svoga možemo kajanjem našim praštati i moliti za oprost bližnje naše , znane i neznane, prijatelje i one druge - da bi nam i On Gospod naš na kraju i nama samima oprostio.

ZATO TEBE LIČNO MOLIM ZA OPROST U MOJOJ SUMANUTOJ , MRAKOM OBAVIJENOJ NEPROMIŠLJENOSTI VREDJAJUCI TEBE REČIMA KOJE NISU PRIMERENE NAMA PO BOGU BRAĆI I SKRUSENE GLAVE SE IZVINJAVAM ZA MOJU OHOLOST I VREĐANJE TEBI UPUĆENO.  OPROSTI MI AKO MOŽEŠ !!!

...sedeći na grobu svoga Oca molim se i za dušu tvoje preminule Majke...
                                                                                                  ...BOL JE NAŠA ZAJEDNIČKA ... OPROSTI MI .

https://www.youtube.com/watch?v=C96bYXuzG34

https://www.youtube.com/watch?v=tl4N87yHm80

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: GROTAGOLD [24|Feb 11:53 PM]:A KAKO MISLIS DA JEDES...CUTKE - od dikilikontakti - 25-02-2014, 11:25 PM
Odg: GROTAGOLD [24|Feb 11:53 PM]:A KAKO MISLIS DA JEDES...CUTKE - od grotagold - 29-03-2014, 02:16 AM
Odg: GROTAGOLD [24|Feb 11:53 PM]:A KAKO MISLIS DA JEDES...CUTKE - od dikilikontakti - 17-04-2014, 08:33 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)