26-03-2014, 10:52 PM
(26-03-2014, 12:10 AM)Bayer04 link Piše: Ja sam pre nekoliko dana poceo da radim na DBP 2010 ali kad sam vidio da i tu ima greske razocarao sam se :\
ako imas kompletan projekt molimte posalji mi u zip ili rar fajl pa da znam gde da se obratim ako zapne negde
Nema problema Bayer04.Moras se malo strpiti dok razresimo o greskama na ploci.Pogledacu sto pre mogu.Ja sam plocu preradio iz knjige.Sve je na svom mestu,osim sto sam ponegde promenio komponente za prikladnije podesavanje recimo trimer P1,P2,P3,P4, Na modul platine sam malo promenio neznatno raspored linija da se izbegnu linije izmedju pinova integralaca i jos mozda ponegde.To je zato da bi podesavanja bila olaksana i sama izrada ploce dostupna svima koji mogu da je urade.Ja mogu postaviti ploce kao u knjizi,ali bice tesko uraditi ploce detektora jer su linije veoma tanke na mnogim mestima i td.Zato ne bi bilo lose ko primeti greske ne samo ovde nego i u drugim postavljenim postovima za druge modele da to oznaci,napise gde je tacno greska a ne samo da se kaze ima greske pa neka ljudi lupaju glavu sa time.Pozdrav