20-03-2014, 02:56 PM
(20-03-2014, 12:56 PM)sale67 link Piše: ;D Nista lose Plandzija svaki komentar cenim.Po zapisu se trazi dno izvrnutog kotleta koje je na tavanici i kazuje se da je to sto mi trazimo na plafonu , na tavanici pecine.Ali uvek ima to ali kada pogledas i tavanicu pogotovo sa snopovima bateriskih lampi 50% senki i ispupcenja i udubljenja ti bace sive vijuge na tvoju mastu.I gne god pogledas aha to je...ma nije.E sad krecemo ka odzaku ako se secas gde je i imas ga u glavi?Pokusacemo sa nalazenjem njegovog otvora sa gornje strane i mislim da bi to bio pun pogodak.Uglavnom sve sto bude zanimljivo i lepo podelicu sa vama.A ono slovo M crtam pa malo da se ukljucimo sa mislima i predlozima.Los vam je taj zapis.Potrazi na ovom forumu sam vec negde napisao kako je opisana unutrasnjost magaze.Tamo lepo pise da kad udjes u rupu na desnu stranu ima otvor kao dno od kotle,kroz taj otvor se ulazi tj.spusta u magazu.Ima tri ostave novca (ono drugo je bilo bezvrdna gvozdjurija).Vec sam ih napred naveo sve tri sa tacnom lokacijom.Nista nije bilo zakopano i trebalo je samo pokupiti.U pecinama je i inace sve blago na izvolte tj.kad vec pronadjes ulaz u pecinu onda vise nema nikakve porebe za zemljanim radovima.Sasvim druga stvar je sa pecinama kod kojih ulaz nije zazidan i sakriven ali i tu ima izuzetaka.Na primer u nepristupacnim pecinama i potkapinama na visokim liticama pare su na vidljivom mestu i obicno su uocljive sa samog ulaza.