22-08-2011, 08:23 PM
Citat:Zdravo kolege tragaci.Ja se oko struje od kako me je drmala pre dosta godina ne pipam , tada me je i prosla volja da se time bavim . Hteo bih da vas pitam dali ovaj uredjaj ima neku diskriminaciju[metali nemetali] ili ne. I ako bi hteli da mi uporedite sa Garrett treasurehound [TOS] koji je bolji za rad i koji dublje detektuje. Hvala unapred.Zdravo!Delta nema diskriminaciju,mada sam skoro otkrio pogotovo kada se traga na pesku ili tankom sloju zemlje sa manjom sondom - veoma su razlicite brzine odziva detektora na razlicite vrste metala-trebalo mi je svega par sati da uvezbam zvuke i procenat iskopanog gvozdja i otpada se znatno smanjio.Ovo sam otkrio tek kada sam stavio slusalice sa vise impendanse(mnogo kvalitetniji zvuk)-mada se sada snalazim i bez njih.Sa vezbom se sve postize!
Za Garrett-a ne znam,stvarno nikad nisam radio s njim,nadam se da ce ti neko od kolega pomoci!
Veliki pozdrav..............fixxx
"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.