18-02-2014, 10:10 PM
Drug Apis, ta dvojca koja su pronasli tu plocu, posvadjali su se pa su je podelili na pola, nisu kopali dalje tu su stali a posle je jedan od njih predao polovinu muzeju, da bi nakon toga i drugi to uradio ,,dobrovoljno,,.Ako posedujes nesto od planova, sto posto je sigurno da nije dalje kopano ispod i nisu ništa uzeli, stepenice su se pojavile odmah ispod ploce ali je dalje bilo zatrpano i nisu kopali.To je sigurno poznajem oba lika jedan je doduse preminuo pre par godina.Takodje je neko nekim rovokopacem kopao nekih 2 metara u dubini ali na zapadnom cosku utvrdjenja, vide se neki stubovi i pepeo.Ni tu nisu nista pronašli, e sada se pominju 5 groba ali ne ne tom delu utvrdjenja vec na suprotnoj strani.kao i lika bogorodice sa kandilom koji se nalazi na istom brdu ali ispod mnogo nize do puta akoji je miniran.
IMAS LI DRUZE NESTO ZA OVAJ PREDEO.Ako imas usmeri me gde da potrazim druge oznake ili BRATE DODJI DA ZAJEDNO ODRADIMO.NE TREBA da nosiš aparate i cudesa samo dobar plan.
Pozz pa mi jevi za dalje
IMAS LI DRUZE NESTO ZA OVAJ PREDEO.Ako imas usmeri me gde da potrazim druge oznake ili BRATE DODJI DA ZAJEDNO ODRADIMO.NE TREBA da nosiš aparate i cudesa samo dobar plan.
Pozz pa mi jevi za dalje