22-01-2014, 03:58 PM
Taj covek iz nisa je bas spijun koga sam novodio ako hoces da znas a kome je za plocice dao pare taj za koga spijunira a ne seri bez veze sto ti drugi prica i nauci malo gramatiku drugo ja sam mu tom iz nisa bas eto da se zna cela istina dao detektor u ispravnom stanju koi je pre toga probao i bio sa njim jos jedan covek, nakon tri dana me pozvao sto mu detektor ne radi vise , detektor mi doneo i zamenio kompletnu plocicu na tom prvom je navodno menjao baterije i cackao po njemu celo vreme navodno oko slusalica da bih kad sam pregledao plocicu ispalo da je pogoreo 4 ic kola na glavnoj plocici , nista uzeo drugi probao detektor nakon par dana mu detektor ponovo ne valja normalno problem je ceo sto je plocica u smd i cuveni majstori ne mogu to kopirati e to je bio pre svega problem , sledeca stvar magnetometar je uliven u smolu jos jedan problem kad je moj prijatelj otisao kod njega i zatrazio detektor da vidi i uhvatio se za prekidac pozadi koji uklucuje magnetometar reko mu da to ne dira jer ne radi to a i ne koristi , a problem je sto plocice za magnetometar pretpostavljam da i nema unutra jer je bila vec odneta kod strucih majstora da cackaju po njoj , a zajebo sam ga a kako pitaj kolko je platio detektor - drugo prestani da pricas gluposti a da neznas sustinu cele price trece taj iz beograda ne moze da me nadje , ajde bre pa on zna gde sam ja neka dodje jer ono lik gore sto sam ga opisao koji bi hteo da sa tomb raiderom nadje lancic a pri tome nezna sta hoce tri puta mu dajem tri verzije i covek hoce dubinac nece dubinac oce vlf nece vlf oce ovo oce tri tone zlata itd a ti Zvonko slusaj tog Radeta iz Nisa al ne zabadaj nos gde mu nije mesto i prestani da seres jer te nisam dirao i nemam sta sa takvim nepismenim osobama ni da raspravljam .