20-01-2014, 11:44 AM
Ma svakako vrlo uljudno od tebe nema sta samo kazes u jednom momentu da sam ja ( nekakav covek), neznam sta si mislio pri tome , pa eto opisacu samog sebe , ne volim da lazem ne volim da me lazu ne volim da prevarim nikoga i ne zelim nikog da prevarim ne volim licemernost i ne patim od velicine nemam kompleksa vrlo sa ostar na jeziku i vrlo tvrdoglav i verujem sopstvenim ocima a ne necijim i nicijim recima dok me ne ubedi dokazima u to drugo. a ne recima i pisanjem knjiga posto zaradjues sa svojom fakultetskom platom , vidim da prodajes i knjige koje prevodis a da strucno tvrdis nesto da postoi ver 1 i verzija 2 puls stara pro 2 to me ubedi cinjenicom a ne besmislicama e to je to sto ja svima upadam u oko posto ja prihvatam samo cinjenice, semu koju sam ti poslao tvdis da nije kopletna sema jeste kompletna! - ali se nisi snasao u tome da to napravis mada nijedan lrl na svetu ne sluzi tome cemu bi mnogi zeleli , drugo ti posto si skinuo seme ne mozes da izbunaris po hdd pa na bilo kom forumu bi ti se klanjali do nogu da ti zahvale da im postavis semu za ps 2 to sto pise nije uvek tako mislim na seme koje neki nazivaju puls star 1 ili puls star 2 ko sto si reko bavis se iz hobija ja se bavim isto iz hobija ali konstantno mnogo godina i imao preilike da vidim mnogo toga od tehnike , ljudi su cudo moraju bar malo da se necim pohvale zato nemam nista protiv da neko iznese da je doktor ili profesor ili sta ja vec znam koju profesiju i ima , fakultet ti u elektronici bas nije mnogo znacajna stvar , zato budimo ono sto jesmo i uvek iznesite ono sto ste sopstvenim ocima videli , cak i tada kada nesto vidim meni je potrebno dugorocno gledanje sa svih strana da bi o necemu doneo o tome neki sud dali je nesto tako ili nije puls star 1 sto ti iznosis nemam (ama ama ) blage veze sa pulsim detektorom , ni sa puls star 2 a kamoli sa ps 2 pro, te seme ima ima ih svuda kao i puls star 2 bg neki misle da je to puls star e pa ni to nije, na tarabu pise svasta ali nije to sto na njoj pise ono je (taraba ) !!!! pozdrav sve najbolje i bez izmisljotina i besmislica !