23-12-2013, 02:49 PM
(17-12-2013, 11:21 PM)koce123 link Piše: Ovako Bekir je spomenuo da to cini covek nevidliv, koliko traje ta nevidlivost , hocu da znam dal neko tako nevidliv moze da ti udje u kuci , i kako se mozete zastitite od to ? Pitam to je nekoliko puta sam vidio i cuo kako vrata na moja kuca se otvara , i kad izadzem ja od sobi vrata se zatvori silno i taj privrzak na kljuce se lulja , izadjem i napolje i nema nista , dali to moze da bude nesto takvo ili je to drugo nesto ? Hvala
zastitit se ne mogu nikako, jer carolija je nevidljiv.
nadam se da carolija ne ce biti retard, i rade decje stvari...
nevidljiv bice sve dok ne izvadi kost iz uste.
a to sto ti se otvara nisam ja ;D saljim se.. neznam sta ti se otvara, ponekad kad se drvo, plastiku zagreja i ladi škripa..
za sada samo Bog je Nevidljiv.
ja ti preporucujem, ne boj se.
(18-12-2013, 05:03 PM)Timakumminus link Piše: postajes nevidljiv ??? ? znam da posteje osinje i da su medju nama odnosno duse koje nisu nasle mir i zato se cesto desava to da se cudne stvari dogadjaju ali zato bar mi pravoslavci i osvetimo kuce i kod nas to manje ima nego kod ostalih navodim primer amerike gde se cudne stvari desavaju po kuce i koje su istinite ali ajde to vec ne spada u tu temu ali ja to jos nisam cuo da je nekome to i uspelo da postane nevidljiv inace za magiju i verujem jer je previse toga u moj kraj sto je i zalosno jer je protiv nase vere!
koje vere?
definicija za vera je verovanje u silu !!! u nevidljivu silu, zato Aleksandar Veliki bio je proglasen za Bog u Egiptu, jer i on koristio pevanje sa kost iz crne macke, inace kako bi Aleksandar dosao do nekoliko metara do Dariusa? nema druge logike ili druga je logika da vojska
Dariusa bila je slepa ;D ;D ;D ;D ;D ;D
i Pop Martin i Volcan koristili su vlasku magiju pevanje sa kost iz crne macke, inače kak bi se sakrili iz turci???
danasni svestenici samo zloupotrebuje Crkvu i religiju, dok je Martin bio pravi svestenik. danasni svestenici pojma nemaju o pevanje, oni interesuje samo novac i svi su homo !