17-11-2013, 01:43 PM
Ја искрено нисам толико стручан поседујем нокту она није лоша не могу је упордеити са другима јер сам пре ње имао само неки говно детектор ручне израде нокта види пет динара на око 30 цм има доста мана али и врлина мане су јој тешка је и ако кад купујете вам дају санжер за батерије од 1.5 то не узимајте ни у лудилу јер трају од 5 до 7 сати то јест морате буквално за сваки излазак на терен да одвојите од 500 до 800 дин боље узмите нокту са пуњивом батеријом нокта је релативно стабилан детектор не могу је поредити са другим а што се тиче налаза налазио сам доста новчића и на убијеним теренима ал чим јој падне волтажа батерија оде и дубина бар на мојој је такво стање е сад за ово ко кога заступа то не знам да упоредим са другим детекторима ни то не знам кад узмем неки други детектор упоредићу а најбоље је да ако не верујете овима или оним научите енглески па погледајте детектор о коме размишљате да купите на страним форумима и сајтовима мени се на пример дешавало да види новчић величина ок о 20 дин ја га ископам ал упадне у рупу од 25 цм и да га не види то је вероватно због слабог напона код батерија толико од мене о нокти