16-11-2013, 02:10 AM
(15-11-2013, 10:28 PM)tatudinza link Piše:Postovana gospodo,
nov sam na forumu,ali po onome sto citam i pratim,koplja se uglavnom lome oko detektora i dubine na kojoj otkrivaju i vrse diskriminaciju(prepoznavanje i tacno odredjivanje vrste ) metala.Mislim da bi daleko bolje i produktivnije i za nas clanove i za prodavce detektora bilo da se formira jedna ekipa(npr.admin i nekoliko clanova i da oni zajedno sa prodavcima detektora izadju zajedno na prethodno pripremljen teren (gdje bi prethodno bili zakopani zlatnik,mjesavina metala i zlato,bakar,bronza,olovo,mjesavine metala,nakit,vi ste iskusnije,pa sami odredite sta jos treba,) i da admin i ekipa bez prethodnog poznavanja uredjaja,samo sa uputstvom uz sam uredjaj probaju da nadju i tacno kazu sta je gdje zakopano i na kojoj dubini.Sve ovo bi se snimalo kamerom,pa da mozemo i da pogledamo na Youtube,pa ko voli nek izvoli,kom obojci,kom opanci.Ukoliko su za ovo potrebna i finansijska sredstva,da se otvori racun od strane admina i da svi clanovi uplate dobrovoljno,pa da jednom znamo koji uredjaj na kojoj dubini sta prepoznaje i koji uredjaj je lak za rad,a koji je slozen ko atomska podmornica,pa nije za svakoga.Nadam se da cete podrzati ovu moju ideju i unijeti neke izmjene ako je potrebno zaradi jos boljih i tacnijih rezultata.
Puno pozdrava svima od tatudinza
Nece se to desiti... imas milion takvih testova na youtube... pre ces da nadjes 1000 testova na youtube nego sto ce nasi ljudi da pocnu da veruju jedni drugima i nadju se tako i uporedjuju svoje masine...