20-10-2013, 04:27 AM
Postovani g. Vudi Alen jeste znak na sever okrenut ali opet meni ne ide u glavu kako su mogli tako precizno da ga urade i taj kukasti krst nije samo jednoliniski nacrtan vec kao za vreme WW2 pun odnosno 1:1 preslikan hitlerov znak odraso sam sa te stvari a tu je bio i stari kolski put za Gabrovnicu i prica kruzi po kraj da je jedan svabski kamion sa poluge tu negde iztovaren medjutim imao je jedan starac koji je radeo na zapad i upozna jednog zida koji njemu da opis za taj kraj medjutim starac ko starac uvek nadje neki drugi poso i nikako da odradi to ali je znao da je bilo minirano a mozda i zbog toga ga bilo strah i tako prolazilo vreme i starac se upokoji zena njegova uzme i pocepa taj plan ili zapis koji je on imao i baci ga u vatru i sem njega niko nije znao sta je napisano tu.....pricao je po selu medjutim samo da je minirano za sve drugo je cutao. Zato ja i pitam ovde dali neko nesto zna jer dve glave su mudrije od jedne a verujem da vase informacije mogu da pomognu u svakom smislu i unapred se zahvaljujem za svaku informaciju . Sa postovanjem Timakumm.