14-10-2013, 10:52 AM
(13-10-2013, 09:08 PM)Trajko link Piše: [quote author=rimljanin link=topic=2835.msg23799#msg23799 date=1381561810]
hvala Trajko na komentaru.ajde nokta i makro group su turci ali okm su NEMCI brate,poznati u svetu kao ozbiljni ljudi i strucnjaci...da oni prave prevare da bi dosli do pare,ne razumem???
Na inostranim forumima sam više puta pročitao da se OKM proizvodi u Turskoj i samo sklapa u Nemačkoj. Ne znam gde si ti našao da su oni poznati stručnjaci ali ja nisam čuo ni pročitao da je neko zadovoljan sa OKM, osim naravno par očigledno nameštenih komentara na forumima. Nemački tragači sa kojima sam kontaktirao kažu da su OKM aparati potpuno neupotrebljivi. Kažu da su protiv njih podnete i tužbe za prevaru. Znam čoveka koji je kupio exp5000 i išao u Grčku na obuku i opet ništa, prodao ih za četvrtinu cene koju je platio, još imao veeelike probleme sa čovekom koji je od njega kupio.
Njihovi "skeneri" su ustvari obični magnetometri (koji realno treba da koštaju 500-800 evra) na koje su ugradili ekrane i softver koji stvara raznobojne slike na ekranu. Po tome su slični turcima jer Nokta na obične detektore isto ugrađuje velike ekrane da naivni pomisle da su to neki skeneri. Firmu KTS koja nudi slične proizvode i navodno je Nemačka drže Turci koji su se tamo preselili. I oni proizvode u Turskoj, a sklapaju u Nemačkoj i stavljaju Made in Germany. Moj poznanik je bio kod njih - čista prevara.
[/quote]
Trajko!
Све што си напшисао у овом посту - милион % је истина!
Драге колеге!
Послушајте искуства оних који су платили школу са великим OKM, Nokta, Jeohunter i KTS преварама.
Немојте поново откривати топлу воду која ће Вас коштати к`о Светог Петра кајгана.
А, ако сте баш од оних који су непоправљиви мазохисти и по мало суицидни, само изволите: купите ова њихова ОКМ, Нокта, Jeohunter и КТS сра~а - па се после убијте од муке.
Послушајте оне који су једном већ били преварени да не доживите исту судбину.
Поздрав!
Sneshko