19-09-2013, 11:29 PM
(18-09-2013, 08:17 PM)despot9 link Piše: Zamolio bi Milana ako mu nije problem da napiše ime mesta za koje on misli gde je ovo zvono ili samo neki grad u blizini čisto radi uporedjivanja.
Prijatelju moj, na forumima ima svega i svačega. Ozbiljnih i manje ozbiljnih tema. Ovo što si započeo u vezi zvona, nije ni malo naivna tema. Upravo zbog toga se bilo kakvi podaci, ma i naivni, ne daju niti javno niti ljudima koje neznaš u životu. Mogao bih ti što šta reći u vezi svega ovoga (zvona i svega ostaloga), ali nije za javnu priču. Ako te bilo šta interesuje naći ćeš načina kako ćeš dospeti do mene. O ovome se jedino priča oči u oči a ne preko foruma.
Isuviše je posrednika koji se pojavljuju sa navodno mnogim informacijama u vezi ovoga. To je loše! Tako da mi nemoj zameriti jer u celoj priči se nezna više ko šta zna i ko je šta video svojim očima a ko prepričava tuđe priče ? Mislim da si me potpuno razumeo šta sam hteo da kažem, bez da išta loše mislim o nekim tvojim saznanjima despot9. Ja neznam šta i koliko sve znaš u vezi svega ovoga -lično viđenog ili iz priča i prepričavanja? To je poenta.
Eto tek da ti samo nešto kažem i tu stavljam tačku: U tom bunaru se ne nalazi zvono! U bunaru je nešto sasvim drugo. Zvono je na drugom mestu. Ako si akter cele priče, onda znaš da ovim podatkom(šta je zapravo u bunaru) lažem ili govorim istinu? Onom ko zna o čemu pričam, zna i ostatak priče! Nemam više komentara na "javno" u vezi ove teme.