Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova
o tome ti pricam zakon je takav da niko normalan nece predati nisata i ako ostane takav jedino sto ce biti bice to da cveta crno trziste
neko nema pravo da trazi pa dobro neka bude tako ali ako niko nema pravo a oni koji imaju pravo njih boli ona stvar i iz godine u godinu nestaju ogromni lokaliteti sto izgradnjom sto poljoprivreda
nema po meni nicega loseg u tome sto ce neko naci par novcica ili sta god bude spasio od unistenja to je samo plus
jos ako ovi nadlezni izvuku glavu iz sopstvenog dupeta pogledaju realnost i prestanu da se drze glupog zakona ko pijan plota garantujem da ce svi predati nalaze muzeju
neka bude i jeftinije ali bar ostaje u nasoj zemnji

u svetu se to zove metal detecting Saving History
ali to je svet mi ovde volimo da se svadjamo

inace poenta mojih postova ovde nije bila da nekoga zastupam branim ili nedaj boze da se svadjam ko kako razume to je njegov problem
cinjenica je da imamo problem i kada je nesto zakonski lose reseno ili nedoreceno tu odma nastene igranka s tim sto ce u toj igranki najdeblji kraj da izvuku najmanji igraci i sitna boranjia
oni koji su na vecem nivou oni se uvek izvuku
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova - od bodatajson - 30-08-2013, 09:34 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 28 Gost(a)