27-08-2013, 10:45 PM
(27-08-2013, 06:43 PM)bodatajson link Piše: jos nesto od svih aparata koje si naveo jedino minelab gpx -5000 moze da parira nokti samo sto minelab nije za nase podneblje i nasu vrstu traganja ako zivis u australiji ili se bavis nugetima gpx-5000 je vrh za ostalo je smejurija .vidim ubrajas i e-trac v3 ......daj molim te pa gde te durunde ubrajas uopste u ozbiljiju klasu aparata
fiser f-70 pa mislim zaista neznam sta da ti kazem
Sve vam ovo priča čovek koji radi sa ljudima koji prodaju Noktu i dobija pare zato što je promoviše. Sve sam se ja raspitao. Mene ste navukli da kupim to s____e. Evo na ovom forumu sav čak video i da je postavio sliku na kojj je on sa covekom koji mi je prodao Noktu.
Ti ako misliš da su V3i i E-trac loši onda ti nemaš pojma o metal detektorima. To su vrhunski parati ali treba IQ preko 80 da bi se radilo sa njima
Nokta je prosek, i to će reći svako ko je probao. Ima mnogo boljih jeftinijih aparata. A ti bodatajson nemoj nam prosipati pamet ovde kad nemaš mojma o aparatima. Ili maš, a ubeđuješ nas iz čiste koristi. F70 je za Noktu zakon, a ovi ostali su još bolji.
A ovo za GPX ti je posebna glupost. Pročitao si negde da je to NUGGET detektor i sad nas učiš kao da si ga vide nekad uživo, a kamo li koristio. On radi dobro u svim uslovima, ali za njega treba IQ preko 90. Žao mi je. Drž se ti Nokte, to je prosto.