18-06-2011, 02:50 PM
Citat:vase misljenje o zlatu zakopanom u nekom starom grobu, dali ga otkopati ili ne.Hvala
Zasto da ne otkopas :o :o:o ali moras odraditi sa veoma velikim oprezom pokusacu ukratko da ti objasnim:
-Kao prvo ako je grobnica veoma stara recimo datira iz vreme rimljanja 2,3 veka ako uspes da probijes nadgrobnu plocu koja je recimo debljine 20cm zato sto je neverovatno tvrda ko zna od cega je pravljena mesano jaja slama i zemlja slicno kao Egipcani sto su radili ko zna koja je jos smesa stavljena hm hilt, busalica lako je to probaj pa da vidis.
-Idemo dalje pre nego sto udzes u nju svo moguce zastitno odelo treba da imas rukavice maske i ostalo. Ko zna koliko se otrova tu pomesalo a poznato je da su zlato mazali sa nepoznatim otrovima da nebude posle jao proklesto umro taj ovaj i tako.
-Nema brate tu proklestva vec bakterija i otrovi nepoznati nama. Procitao sam da su u Egiptu nasli jednu grobnicu i nisu usli u nju vec su samo izbusili rupu u njoj i postili sondu da provere sta je unutra. Uspostavljeno je da je velika kolicina Arsenala unutra i sad prazne to. Koje proklestvo faraona u pitanju su otrovi nepoznati koji su mutirali prilagodili se da opstanu.
-Da se vratimo na temu, Osmotri i razmisli sta se nalazi unutra i zasto je lako bas doci do neke dragocenosti, jer mozda ima zamki a sigurno ih ima. A ne odmah da pojuris da uznes to sto vidis.
-Ako dodirujes zlato pre nego sto ga uzmes polij ga vodom jer je radiaktivno tolko godina u zemlji pomisli samo, znas one stare price, jao video sam ogrovnu svetlost koja izlazi iz zemlje ili neki ljudi koji igraju u toj svetlosti :lol: :lol::lol: Svetlost izbija usled velike radijacije koja se oslobadja iz zlata a kako to je sad vec hemija. Greska je velika sto svi misli da se ono tu nalazi vec to je druga prica.
-E sad ovo je ukratko ako neko naleti na veoma staru riznicu ako je nesto novijeg tipa cup ili ostalo isto biti oprezan pre nego sto dodirnes zlato polij ga vodom, a da kada ga ugledas prvi put ili razbijes cup nemoj da paris oci odmah vec sacekaj 15 minuta pa polij vodom i onda ga uzni. Vec sam rekao zasta zbog ogromne kolicine radioktivnosti.
Ovo ti je brz vodic od mene...
P.S. Sad neko razmislja? Licno nisam nalete zato i radim preko grane.