Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova
Pozdrav drugari
SItuacija je ovakva . To smo i ranije raspravljali kada smo diskutovali o tome DA LI  neko ima pravo da izdaje dozvole za rad na terenu i koliko su validne . A ovo sto oni sad rade , PA SEBI POKUSAVAJU DA DAJU ZA PRAVO (kao i prosli put ) DA RADE ONO STO IMA NIJE ZA POSAO .  A ovo je njihova funkcija  -- --- -- Oni će obilaziti lokalitete i prijavljivati policiji ako primete neka sumnjiva lica ili bespravna iskopavanja na terenu.--------
Znaci mogu da tuzakaju do mile volje . A uniforme , znacke i sve ostalo to sluzi da se plasi narod i nista drugo .
DA OBJASNIM
SVAKO ama BAS svako moze da napravi udruzenje gradjana sa nekim ciljem , i to isto udruzenje gradjana moze da prijavi ukoliko napravi statut i naplacuje clanarine i tako nekakve gluposti . E sad DA LI MI IMAMO OBAVEZE DA POSTUJEMO NJIHOV STATUT . Odgovor je NEEEEEEEEEEEE . Oni su samo udruzenje i ispunjavaju svoje statutom odredjene zadatke , NIKAKVE zakonske posledice nemaju njhove akcije . i to vam je celi odgovor . Radite to sto radite ako je zakonom odredjeno . Ovi zele samo da se OBUCENI U UNIFORME NEKAKVIH ZASTITNIKA  Samo oni setaju tu i tamo i da rade nesmetano . Naravno PODLO I POKVARENO I NADASVE SEBICNO . Ukoliko se pokaze da su zaista imali drugacije namere , ja cu se naravno izviniti ovom plemenitom cilju . Jedino mi ne ide u glavu kako isti ljudi mogu da se nalaze sa obe strane to je sukob interesa.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova - od mincic - 15-08-2013, 09:16 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 23 Gost(a)