Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
potrebna pomoc,iz kojeg je ovo perioda?
Pozdrav GROTAGOLD
Ovo je sve radjeno juce i danas,a nije nadjeno ni pomocu skica,planova i detektora,vec sasvim slucajno
zapravo drug i ja kada smo bukvalno imali po 10-ak- 12 godina smo se igrali u sumi,tu nam je nesto bilo zanimljivo i nasli smo tu neki stari veliki kljuc,a kamen smo mi jos tada odkopali,ali bukvalno nekih 10-ak cm i pre par dana dodjemo na tu temu i odemo,pocnemo malo da kopamo i evo dokle smo stigli
Sto se tog kljuca tice koji smo nasli pre 15-ak godina ni drug,a ni ja ne mozemo da se setimo lepo kako je izgledao jer nas tada verovatno to nije puno ni zanimalo,samo znam da je bio dosta veci nego danasnji kljucevi,ali ipak kolega 'GAVRILO PRINCIP' me je malo pokolebao,jer je rekao da je groblje u pitanju,a ako jeste groblje nije mladje od 4 veka sigurno
I prve slike su od juce,a ove poslednje su od danas
mesto gde se ovo nalazi je jedna velika uvala,i mnogo je strmo,a ovaj nalaz se nalazi na polovini te strmine.
A interesuje me iz kog perioda je i sta oznacava pre svega?!
Mozda neko ne veruje kako sam dosao do nalaza,ali tako je,i jos da dodam da u mom selu i u blizini nema ni jedan lokalitet za koji se zna
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: potrebna pomoc,iz kojeg je ovo perioda? - od grotagold - 31-05-2013, 09:43 PM
Odg: potrebna pomoc,iz kojeg je ovo perioda? - od valsorim86 - 31-05-2013, 10:53 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)