26-05-2013, 07:37 PM
Da dolaze da im ti proverava terene vidis jucer kod mene bili neki bas iz laznice i da su tolko nezadovoljni nebi niko vise ni dolazio ali ti sto ti spominjes su cisti amateri i drugo ovi sto bili jucer znaju odlicno te sto ti spominjes dali ti trazis detektorom tako sto sondu drzis na 30cm iznad zemlje prvo drugo donet mi je kamen za koji ovi kazu da kod tih tvoih ljudi moji detektori na to kamenje daju tonski signal zapitaj se zasto zato sto su cackali posle mesec dana po njima i detektore rastelovali u to su se ljudi koji su bili kod mene jucer mogli i sami da se uvere , ti ljudi koje ti spominjes su posle svega nedelju dana ceprkali po detektorima i jedan su pokvarili i bili kod mene da im to sredim normalno nece niko da prizna da je cackano medjutim svaki od mojih detektora koji prodam ped toga zabelezim necim i uslikam i kupac nikad nezna o cemu se radi da bih uvek znao dali je po detektoru neko dirao , sledeca stvar ti detektori su namenjeni za relikvije a ne nugets ko sto ti tvoji ljudi misle , i da se nebi prepucavali posto imas noktu a moji ne valjaju eto kad god ti je volja mozemo testirati gde hoces moj detektor i tvoju noktu pa se mozemo uveriti sta je sta i ko je sta a nemozes suditi na osnovu toga sto si mi napisao i nemoj se ljutiti ali od nokte moj detektor ne da jeste nego je ko nebo i zemlja eto ja ti placam benzin dodji da testiras svoju noktu !