29-03-2013, 06:41 PM
Ovo nekima moze da izgleda simpaticno nekima glupo neki ce pomisliti ovo je za f odeljenje medjutim ovako - ovo za neke je vidovnjastvo i vrlo smesno medjutim i meni bi zaista bilo smesno cak bi pomislio kakvi ludaci ali shvatio sam zapravo o cemu se ovde radi , naime mozda gresim ali mislim da ne ruski i americki naucnici su jos odavno nalazili na pojedince koji zaista imaju nekih moci i to definitivno da stoi verovatno da ima na internetu imate ta istrazivanja koja sad verovatno nisu bauk pa da se drzi kao stroga vojna tajna :-[ e mislim da je svrha ovoga upravo to ,, e sad ovaj doticni spiritum iliti vidovnjak ili covek koji ima nekih moci koliko su njegove sposobnosti to vec je nesto drugo! Mnoge misterije su sakrivene duboko u nasoj svesti a nismo svesni toga , ispricacu vam jednu pricu ukratko koju je meni ispricao moj rodjak koji je inace po profesiji lekar pricali smo o temi tzv deja vu ili vec vidjeno , naime nas lekar je otisao u neku zemlju u africi gde ima vraceva sa nekakvim mocima taj nas doticni lekar je nekoliko godina ziveo i saradjivao sa plemenskim vracem, posto se tamo vracevi pitaju za sve oni su tamo neka vrsta bogova e vreme je prolazilo medjutim zbog neceg je doslo do svadje izmedju tog vraca i lekara tako su se posvadjali da mu je taj vrac reko u smislu ti ces umreti na neki oderdjeni dan - komentar naseg coveka bio je ma teraaj se u ma....nu ! On je dosao ovamo medjutim koji mesec dana pre vremena kada mu je inace tamosnji vrac izreko njegovu smrt on se zaista i razboli i zaista sve mu losije i losije kolege ga obilazile analize ovo ono ko sto sve ide dijagnoza nista i tako par dana pred smrtnu presudu covek se seti i nekim kolegama koji su mu dosli u posetu isprica pricu sa vracem kako se sa njim posvadjao i ovaj mu izreko smrtnu presudu , uz komentar izgleda da ce upravo biti da njegove moci deluju ! Sta se desava dalje neki njegov kolega predlozio je da ga hipnotisu i da nekih tri dana pre tog datuma bude u nekom stanju hipnoze to su i uradili nakon dana d probudili su coveka pokazali mu kalendar godinu mesec i dan , covek je naglo poceo da se oporavlja da bi nakon nekih nedelju dana BIO KO NOV ,,,, OVO JE ISTINITA PRICA !!!!!!!